BEHANDLING MOT PÅSAR UNDER ÖGONEN

VAD ÄR EN EYECON-BEHANDLING?

Huden runt dina ögon är fem gånger tunnare än huden i ansiktet. Detta gör avlägsnandet av avfall svårare och huden mycket känsligare. Du förstår att detta kräver särskild behandling. Vi erbjuder en sådan behandling. Den består av en behandling med sex tillfällen, varav tre gånger med peeling och tre gånger behandling med en dermapen.

Skalningen runt ögonen rengör huden och förhindrar tecken på åldrande och trötthet. Dessutom minskar det synligheten hos pigmenteringsfläckar. Dermapenbehandlingen – där vi introducerar ett serum i huden via mikronålar – fungerar aktivt mot mörka ringar och fina linjer. Det är kombinationen av peeling och dermapen som gör det till en så effektiv behandling!

EFTER BEHANDLING

Efter behandlingen är de mörka ringarna, påsarna, de fina linjerna och kråkfoten runt ögonen mycket mindre synliga. För att stärka och förlänga resultatet är det lämpligt att behandla din hud hemma med ögonkräm. Dessutom bör du vara försiktig när du utsätter huden för solen. Rådet är därför att använda ett solskyddsmedel med en hög faktor som förhindrar pigmentering.

Kontakta oss för dermapen i Göteborg!