Den nya tekniken med Electro Needling Pen

Som ett modernt kosmetiskt institut är det ett personligt intresse för oss att kunna presentera och erbjuda dig de senaste prestationerna på marknaden om och om igen. Kontinuerlig vidareutbildning är kärnan i vårt arbete så att du drar nytta av innovationerna på kosmetikmarknaden. Behandling med den innovativa Electro Needling Pen är också möjlig för dig i vårt kosmetiska institut. Vi vill introducera dig till den nya processen mer detaljerat, som kan användas på många områden.

Hur fungerar behandlingen med Electro Needling Pen?

Förfarandet med mikroskopiska nålstick i huden har bevisat sig de senaste åren. Electro Needling Pen går dock ett steg längre. Förutom de små nålprickarna avger proceduren knappt märkbara elektroporationer i huden förutom den faktiska behandlingen. Som ett resultat värms upp hudskikten som ska behandlas, vilket dessutom stimulerar den regenerativa kraften. Före behandlingen kan värdefulla näringsämnen och aktiva ingredienser appliceras på huden, som införlivas i de resulterande mikroporerna genom växelverkan mellan mikronålar och värmeimpulser.
Behandling med den nya dermapen produkten anses vara extremt acceptabel. Under behandlingen kommer du bara att känna den genererade värmen och en lätt stickande känsla i huden. Om det behövs kan en lätt bedövande salva appliceras på de områden som ska behandlas. Modern teknik möjliggör bästa resultat inom hudbehandling. Snabbt efter att ha använt Electro Needling Pen, bildar huden nytt kollagen, vilket har en bestående åtdragningseffekt. Det vertikala införlivandet av de aktiva ingredienserna i huden minskar också irritation och rodnad till ett minimum efter behandlingen, så att långa stilleståndstider inte kan förväntas. Även de mer känsliga hudområdena kan behandlas med EPN-proceduren.

Vilka är de möjliga användningsområdena för Electro Needling Pen?

Behandling med Electro Needling Pen erbjuder flera möjliga användningsområden och har en positiv effekt på olika hudförändringar:

  • Ärr: Electro Needling Pen kan minska synligheten på ytliga och djupa ärr. Både akneärr och ärr från skador eller olyckor.
  • Hudbelysning: Den som lider av åldersfläckar eller mörkare / ljusare hudregioner kan använda Electro Needling Pen för att anpassa sig till de omgivande hudområdena.
  • Rynkor: Precis som ärr kan en behandling med Electro Needling Pen avsevärt minska ytliga eller djupa rynkor.
  • Porer: Starkt synliga porer gör att huden ser oren ut och äldre. Porernas synlighet kan minskas avsevärt med Electro Needling Pen.
  • Hårtillväxt: I hårområdet kan Electro Needling Pen användas för att stimulera hårrötterna så att hårväxten stimuleras.

Måste du förvänta dig biverkningar med dermapen behandling?

Behandling med Electro Needling Pen är en mycket skonsam behandlingsmetod baserad på de senaste vetenskapliga resultaten om hudens hälsa. De behandlade hudområdena kan bli lite rodnade efter en EPN-behandling. Vi använder en lugnande hudkräm som appliceras på hudområdena omedelbart efter Electro Needling Pen-behandlingen. Under vissa omständigheter är en svag svullnad av hudregionerna möjlig, men detta kan också lindras med speciella lotioner.

Kontakta oss redan idag för att boka in en tid för dermapen behandling i Göteborg! Vi svarar gärna på eventuella frågor du har kring dermapen och oss som företag.