DErmapen Mölnlycke

Ge din hud den bästa behandlingen på marknaden – Pröva vår Dermapen i Mölnlycke idag!

Dermapen Mölnlycke

Ge din hud den bästa behandlingen på marknaden – Pröva vår Dermapen i Mölnlycke idag!

Dermapen Mölnlycke

Tusentals år av sökande efter den perfekta hudvårdsbehandling. Så har människans hudvårdshistoria sett ut. Från lera till lotion och nu äntligen har vi fått en metod med bevisat mycket bra resultat för mängder av hudproblem. Lösningen heter Dermapen och behandlingen kan du få hos oss på ChristinaSalongen! Kontakta oss redan idag för att veta mer eller för att boka tid för Dermapen i Mölnlycke!
Konkurrenskraftigt pris

Vi erbjuder våra kunder ett pris på behandling som slår de flesta konkurrenters priser på fingrarna.

Goda resultat

Våra Dermapen-behandlingar har uppvisat mycket goda resultat på många olika typer av hudåkommor.

God hygien

Vi har strikta regler när det gäller hygien. All utrustning rengörs efter varje behandling och personalen bär skydd.

ChristinaSalongen

För alla som varit någorlunda insatta inom hudvård under det senaste decenniet så är microneedling förmodligen inget främmande begrepp. Microneedling handlar om det som namnet antyder. Små nålar, vars exakta längd varierar beroende på behandling, sticks in i huden.

Kontakta oss för att boka tid!

Tekniken bakom vår Dermapen i Mölnlycke

Varför sticka hål på huden? Är det verkligen så klokt? Det kan tyckas märkligt, men det hela är ganska okomplicerat. När man använder Dermapen i Mölnlycke uppstår mängder av mikrohål i huden. Dessa hål är vad man inom hudvårds-kretsar kan kalla för kontrollerade sår. En vibrerande penna som bär på drygt 10 st mikronålar vibrerar då den körs över huden. Nålarna gör ungefär 1000 hål i sekunden. Då hålen uppstår till följd av vår Dermapen i Mölnlycke kan kollagen bildas. Kollagenet är hudens viktigaste naturliga medel för återfuktning. Man kan alltså säga att vår Dermapen i Mölnlycke hjälper huden att hjälpa sig själv. Visst är det smart?

Snabbt resultat

Ja, i de allra flesta fall åtminstone! Beroende på vilka hudåkommor man söker hjälp med Dermapen i Mölnlycke för kan tiden för resultat variera. De allra flesta som kommer till vår klinik märker stor skillnad redan efter mellan 3 till 5 behandlingar. Ofta kan man uppleva en form av resultat redan efter en enda behandling med Dermapen i Mölnlycke. Vad som däremot är viktigt är att, för att uppnå långvarigt resultat, se till att genomgå behandlingen vid fler än ett tillfälle.

Dermapenbehandling

Se till att avsätta en timme för din behandling med Dermapen i Mölnlycke. Beroende på vilka hudbekymmer du har kan Dermapenbehandlingen ta olika lång tid. Vanligtvis pågår den däremot mellan 30 och 60 minuter. För att få ett hum om vad just din behandling skulle kunna tänkas ta – Ring eller maila oss och berätta om vad du behöver hjälp med!

1. Konsultation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

2. Behandling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

3. Efterbehandling

Återfuktning är A och O i många sammanhang som rör hudvård. Så är även fallet när det gäller Dermapen i Mölnlycke. Efter avslutad behandling får du, som kund, en återfuktande kräm den behandlade huden. Vi rekommenderar alla att fortsätta behandla huden med denna, eller annan, återfuktande kräm. Detta för att man ska kunna få långvariga resultat.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande Dermapenbehandling eller vill veta mer om våra tjänster?

4_Rektangel@2x

Hud och Dermapen i Mölnlycke

Huden kan vara komplicerad. Detta känner de allra flesta människor till. Den kan vara torr, fet, irriterad, rosig och en himla massa mer saker. Detta gör att det är svårt att säga exakt vad effekten av Dermapen i Mölnlycke kommer att vara för dig. Vi vet att vissa människor upplever att en rodnad uppstår i huden efter behandling. Denna rodnad är vanligtvis sällan kvar längre än 12 timmar. I andra fall kan flagnande hud vara en biverkning, men detta hör inte till vanligheterna. De flesta som behandlas med Dermapen i Mölnlycke märker ingen biverkning i huden alls efter behandlingen.

Vem kan behandlas med Dermapen i Mölnlycke?

En bra och viktig fråga som vi ofta får besvara på ChristinaSalongen! Denna microneedling-behandling är unik i det att den kan verka mot så många olika åkommor. Hudens egenskaper kan skilja sig kraftigt från person till person, men Dermapen i Mölnlycke tycks verka för de flesta. Detta gäller såväl torr hud, behandling av akneärr och andra typer av irriterande hudbesvär.

Vad som däremot är viktigt att poängtera är att nålarna i vår Dermapen i Mölnlycke är gjorda av rostfritt stål. Detta gör att personer med svår nickelallergi kan behöva tänka efter ett par varv innan de låter genomgå behandlingen. Rådfråga gärna din läkare för att se hur hen ställer sig till behandling med Dermapen i Mölnlycke i ditt tillstånd. Försiktighet kan också vara en god idé om du för tillfället behandlas med starka blodförtunnande medel. Detta eftersom Dermapen i Mölnlycke skapar många små hål i huden.

Kontakta oss!

Vill du testa Dermapen i Mölnlycke? Du binder inte upp sig när du blir kund hos oss! Testa behandlingen, se vad du tycker och om det är något för dig. Vi rekommenderar däremot alla att pröva behandlingen vid minst 3 olika tillfällen.

Vi hörs!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.