Dermapen PEELING – DEN EFFEKTIVA ANTI-AGING METODEN

Använd dermapen peeling som en effektiv anti-aging metod. Om rynkor, ärrbildning, pigmentstörningar eller storporerad och ojämn hud uppfattas som estetiska brister blir dessa snabbt en psykologisk börda. I synnerhet kan ojämnheter i ansiktshuden vanligtvis bara döljas otillräckligt med smink. I många fall leder smink till och med ytterligare hudirritation och förvärrar därmed det underliggande problemet.

Denna ansiktsföryngring är en smärtfri och skonsam metod för rynkbehandling och permanent synlig förfining av huden. Med denna avskalningsprocess avlägsnas endast det övre lagret av huden försiktigt för att avlägsna korn och döda hudceller.

DEN MJUKA SKALNINGEN FÖR DIN HUD

Dermapen är en kosmetisk peeling för estetisk förbättring av hudens utseende. De övre skikten av huden avlägsnas på ett riktat och rent mekaniskt sätt med en speciell poleringsanordning med fina diamantfästen. Därför skadas inte den omgivande vävnaden under skalningen.

Dessutom undviks kemiska tillsatser helt. Genom att avlägsna döda hudpartiklar elimineras brister. Samtidigt öppnas porerna och huden förbereds optimalt för efterföljande applicering av vård eller återfuktande krämer.

NATURLIG ANTI-AGING MED Dermapen BEHANDLING

Dermapen-behandlingen är förknippad med ett antal positiva effekter. Det ytliga avlägsnandet av döda hudpartiklar och kornbildning främjar blodcirkulationen och stimulerar kroppens egen regenerering av hudceller. Sammantaget har behandlingen en regenererande och föryngrande effekt på hudens egen cellstruktur.

Detta blir fastare och mer elastiskt och huden får ett fast och smidigt utseende. Eftersom de djupare små rynkorna i munnen och ögonen också kan minskas med denna metod är behandlingen särskilt lämplig som en anti-aging och rynkbehandling för mogen hud.

VAD KAN BEHANDLAS?

Dermapen är lämplig för olika orsaker till ojämn hud som pigmenteringsproblem, akneärr eller förhårdnader. Det fungerar också som en stödjande behandling för åtdragande och föryngrande åtgärder. De karakteristiska användningsområdena inkluderar:

  • Akne och akneärr
  • Pigmentstörningar
  • Ojämn, fläckig och storporerad hud
  • Rynkor
  • Hudförhållanden som rosacea och perioral dermatit
  • Hudskador orsakade av ljus
  • Allmän förbättring och förfining av hy

I princip är dermapen lämplig för alla hudtyper . Även för torr och känslig hud, eftersom inga kemiska medel används. Förfarandet är dock kontraindicerat för vissa hudförhållanden som sår, färska akneärr, inflammatoriska sjukdomar eller vårtor. Även om du har en aktiv herpesinfektion, bör du i allmänhet avstå från en dermapen-behandling.

SÄRSKILT MILD JÄMFÖRT MED ANDRA METODER

Inom den kosmetiska hudbehandlingen tillämpas ett antal maltekniker. Dessa syftar alla till att avlägsna döda hudceller för att förbättra hudfelaktigheter och förfina hudens porer. De skiljer sig främst i djupet och finheten av avlägsnandet och därmed också i omfattningen av eventuella efterföljande hudirritationer.

Dessutom, till skillnad från dermapen, använder vissa av de andra peelingprocesserna kemiska ämnen och / eller andra aktiva ingredienser. Med andra ord, inga kemiska ämnen används för dermapen, tvärtom. De övre flingorna av huden tas inte bort manuellt eller med hjälp av sandpapper under en dermapen-behandling. Istället används en speciell poleringsanordning med extremt fina mikrokristaller.

I ett första steg rengörs huden noggrant med speciella ingredienser som avfettning av huden för att förstärka effekten av den efterföljande skalningen.

I nästa steg väljs rätt diamantfäste för din hudtyp. Detta passeras nu över huden för behandling för att lossa de övre hudcellerna och suga bort den med en vakuumpump.

Efter behandlingen rengörs huden igen och förses med vårdämnen.

EFTER DERMAPEN-BEHANDLING

Som regel kan inga komplikationer förväntas och de flesta patienter kan återuppta sitt sociala liv omedelbart efter behandlingen. I vissa fall kan huden emellertid uppvisa svag rodnad direkt efter behandlingen. Små skalor och skorpbildning kan också observeras i vissa fall. Men dessa går tillbaka snabbt med god uppföljningsvård.

Under de första dagarna efter behandlingen bör skalningsresultatet stödjas av lämplig hudvård. Detta inkluderar särskilt att undvika hudirriterande vårdprodukter. Träning och bastu bör undvikas åtminstone på behandlingsdagen.

Under de första två till fyra veckorna efter behandlingen bör ökad UV-exponering genom solbad eller solarium-besök också undvikas. En kosmetisk peeling bör upprepas flera gånger, särskilt med akneärr. Men bara när de behandlade hudområdena har läkt.

Sammantaget beror den optimala frekvensen av behandlingen på de specifika resultaten och bör diskuteras individuellt med hudläkaren eller kosmetologen.

Dermapen i Göteborg – Experten för dermapen och liknande ansiktsbehandling. Kontakta oss och boka en tid för konsultation. Vi ger dig den hy du förtjänar!