Säg adjö till ärr med Dermapen

Ärr är historia, säger folk ibland. Och det stämmer, du får inte ett ärr bara så. Ändå gör det inte nödvändigtvis att du vill bli påmind om den händelsen.

En olycka eller fall, till exempel. Men ibland är ärr också bara på en obehaglig plats, som kanske ditt ansikte. Kort sagt, du är inte den enda som vill bli av med ett ärr.

Klåda och förtjockning

I själva verket är ett ärr det fantastiska resultatet av din kropps självläkande förmåga. Det är underligt att din kropp kan återansluta huden, men kanske hoppades du i hemlighet att detta skulle hända lite snyggare. Ett friskt ärr kan vara rött och känsligt, och det är inte riktigt en trevlig syn. Inte alls om det också finns en liten förtjockning. Dessutom kan du också drabbas av ett ärr. De kan till exempel klia.

Kamouflage

Många försöker täcka ett ärr med smink, men vi vet alla att detta inte är en permanent lösning. Dessutom finns det väldigt lite smink som kan dölja ett ärr helt. Som ett resultat spenderar du mycket pengar på smink, det tar väldigt mycket tid och det orsakar förmodligen bara frustration. Detta är onödigt eftersom du kan ta bort ärr mycket enkelt.

Dermapen

Med en behandling med Dermapen, till exempel, blir ärr mycket mindre synliga och störande. Dermapen är ny och använder den allra senaste tekniken. Jämfört med enheter som MTS-rullen eller Dermarulle kräver Dermapen mycket mindre återhämtningstid och behandlingen är också mycket bekvämare och mer exakt.

Självläkande förmåga

Dermapen använder små nålar som gör små hål i huden på ett vibrerande sätt. Det här låter kanske skrämmande, men du känner knappast det. Hålen i din hud utlöser den stiliga och dessutom naturliga, självläkande förmågan hos huden så att den börjar läka sig inifrån. Detta gör att din hud producerar mer kollagen och elastin, dessa ämnen säkerställer en tät, vacker och jämn hud. På detta sätt kommer lindringen av dina ärr att försvinna gradvis tills du knappt kan se något av dem.

Till dig?

Vill du hantera ärr? Gör då en avtalad tid med specialister hudlösningar för en behandling med Dermapen. Men du har också kommit till rätt plats för andra hudproblem eller hudförbättrande behandlingar.

Kontakta oss för dermapen i Göteborg!